Casual bedrijfskleding

Dutch Company Style

Casual bedrijfskleding

Casual bedrijfskleding

Als specialist in bedrijfskleding biedt Dutch Company Style kleding aan die het beste bij u en/of uw bedrijf past. Vandaag de dag is er een duidelijke verschuiving in de markt waarneembaar van formele naar steeds sportievere bedrijfskleding. Omgangsvormen zijn steeds informeler en daarom willen we medewerkers en gasten zo veel mogelijk zichzelf laten zijn met prettig zittende bedrijfskleding. Past bij uw bedrijf ook een informele en losse benadering, dan sluit de filosofie van casual bedrijfskleding daar uitstekend op aan. Onze casual bedrijfskleding geeft het gevoel van vrijetijdskleding. Wij kunnen u adviseren op basis van uw wensen en het gebruiksdoel. Immers, kleding voor promotiedoeleinden of een feestje vraagt vanzelfsprekend om andere eisen dan werkkleding voor bouwvakkers. Door de jarenlange ervaring op het gebied van kleding, weet Dutch Company Style als geen ander welke items geschikt zijn voor uw situatie. 

Custom made casual bedrijfskleding van Dutch Company Style

Ook bedrijfskleding leveren wij op verzoek volledig custom made. Uw eigen bedrijfslogo bedrukt op de kleding, een reclameslogan geborduurd of specifieke kleuren die passen bij uw huisstijl? Er is op het gebied van maatwerk heel veel mogelijk. Of het nu gaat om T-shirts, polo’s, sweaters of chino’s; dankzij het ruime aanbod aan beschikbare kleuren, maken we het u eenvoudig om deze af te stemmen op uw huisstijl.  

Dutch Company Style adviseert u graag over casual bedrijfskleding

Meer weten over casual bedrijfskleding van Dutch Company Style? Neem dan contact met ons op! Tijdens een afspraak kunnen we u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Een ding is zeker: met de jarenlange ervaring van Dutch Company Style op het gebied van het bedrijfskleding kunnen we u  uitstekend van dienst zijn!

Onze merken

Bedrijfskleding