Zorg 1

Dutch Company Style

Zorg 1

Medische kleding en werkkleding voor de zorgsector

Dutch Company Style voor medische werkkleding voor alle medische beroepen

Medische werkkleding moet voldoen aan zeer hoge eisen. Immers, deze speciale kleding fungeert niet alleen als een herkenningspunt voor patiënten. Het heeft tevens een hygiënische en praktische functie. Dutch Company Style weet met haar jarenlange ervaring op dit gebied om samen met u de beste keuze te maken voor u en uw team en helemaal afgestemd op uw werkomstandigheden. Er is medische kleding voor artsen, medisch assistenten, fysiotherapeuten, natuurgenezers, verplegers, verzorgenden en andere gezondheidswerkers. Wij bieden in ieder geval een uitgebreide collectie medische werkkleding aan die aan al uw wensen voldoet. Dutch Company Style is leverancier van Alsico, Ballyclare (Haen), Segers Benelux en Shae Care en levert medische kleding in steriel wit of in een modieuze tint, de keuze is aan u!

Praktisch, sterk, functioneel; de medische kleding van Dutch Company Style

Zorgkleding moet in artsenpraktijken, klinieken, zorginstellingen en verpleegtehuizen probleemloos gedragen worden. Daarom kan onze collectie medische kleding probleemloos op hoge temperaturen worden gewassen (hierdoor wordt het aantal ziektekiemen aanzienlijk verminderd). Bij onze medische beroepskleding staat praktisch gebruiksgemak centraal. Daarom is voorzien in veel handige opbergzakken voor het snel opbergen van bijvoorbeeld diagnostische instrumenten, pennen en notitieblokken. Of het nu zorgkleding voor dames en heren betreft of juist praktische uniseks werkkleding, bij Dutch Company Style bieden wij u de passende professionele kleding voor de medische sector!

Waaruit bestaat de collectie medische kleding van Dutch Company Style?

Wij bieden een zeer uitgebreide collectie medische werkkleding voor verschillende beroepen. Zo bieden we tunieken, doktersjassen- en broeken, doktershemden, praktijkshirts en jacks. Alles kan volledig op maat worden geleverd inclusief bedrukking of borduring. Zo past de medische kleding volledig bij de huisstijl.  Ontdek ons brede assortiment medische beroepskleding voor artsen, verpleegkundigen en medisch assistenten en profiteer van onze kennis en expertise op dit vlak. Ons assortiment verandert voortdurend en wordt vaak uitgebreid met artikelen uit de nieuwe collecties van populaire kledingfabrikanten Bent u op zoek naar medische kleding van hoge kwaliteit die wij tailor made voor u kunnen vervaardigen? Neem eenvoudig contact met ons op. Bel, mail of kom langs in onze showroom in Elst. Wij geven u graag gericht advies over de vele mogelijkheden!

Klik door voor onze zorg catalogi

Modellen

Bedrijfskleding