Zorgkleding & medische kleding

Dutch Company Style

Zorgkleding & medische kleding

Medische kleding en werkkleding voor de zorgsector

Dutch Company Style voor medische kleding en zorgkleding voor alle medische beroepen

Medische werkkleding en zorgkleding moet voldoen aan zeer hoge eisen. Immers, deze speciale kleding fungeert niet alleen als een herkenningspunt voor patiënten. Het heeft tevens een hygiënische en praktische functie. Dutch Company Style weet met haar jarenlange ervaring op dit gebied om samen met u de beste keuze te maken voor u en uw team en helemaal afgestemd op uw werkomstandigheden. Er is medische kleding voor artsen, medisch assistenten, fysiotherapeuten, natuurgenezers, verplegers, verzorgenden en andere gezondheidswerkers. Wij bieden in ieder geval een uitgebreide collectie medische werkkleding aan die aan al uw wensen voldoet. Dutch Company Style is leverancier van Alsico, Ballyclare (Haen), Segers Benelux en Shae Care en levert medische kleding in steriel wit of in een modieuze tint, de keuze is aan u!

Praktisch, sterk, functioneel; de medische kleding van Dutch Company Style

Zorgkleding moet in artsenpraktijken, klinieken, zorginstellingen en verpleegtehuizen probleemloos gedragen worden. Daarom kan onze collectie medische kleding probleemloos op hoge temperaturen worden gewassen (hierdoor wordt het aantal ziektekiemen aanzienlijk verminderd). Bij onze medische beroepskleding staat praktisch gebruiksgemak centraal. Daarom is voorzien in veel handige opbergzakken voor het snel opbergen van bijvoorbeeld diagnostische instrumenten, pennen en notitieblokken. Of het nu zorgkleding voor dames en heren betreft of juist praktische uniseks werkkleding, bij Dutch Company Style bieden wij u de passende professionele kleding voor de medische sector! 

Wij presenteren de nieuwste collectie van SHAE
Corporate Comfort Clothing 


Shae heeft een unieke dameslijn zorgkleding ontworpen in de easy-to-travelstof als stockcollectie. SHAE Corporate richt zich op de dames die er modieus en representatief uit willen zien en tegelijkertijd zeer comfortabel willen werken. De collectie is uitgevoerd in een stretchstof met een perfecte fit om dames
makkelijk te laten bewegen en te laten stralen tijdens hun werkzaamheden. SHAE Corporate past àlle dames!

De innovatieve technologie van de gebruikte stof maakt deze extra comfortabel om te dragen, is vormvast, goed wasbaar en ademend. Bovendien is deze duurzame zorgkleding chloorvrij en sneldrogend. Kortom, ideale medische kleding waar elke dame goed mee voor de dag komt. Nu beschikbaar in een uitgebreide collectie bij Dutch Company Style!

Waaruit bestaat de collectie medische kleding van Dutch Company Style?

Wij bieden een zeer uitgebreide collectie medische werkkleding voor verschillende beroepen. Zo bieden we tunieken, doktersjassen- en broeken, doktershemden, praktijkshirts en jacks. Alles kan volledig op maat worden geleverd inclusief bedrukking of borduring. Zo past de medische kleding volledig bij de huisstijl.  Ontdek ons brede assortiment medische beroepskleding voor artsen, verpleegkundigen en medisch assistenten en profiteer van onze kennis en expertise op dit vlak. Ons assortiment verandert voortdurend en wordt vaak uitgebreid met artikelen uit de nieuwe collecties van populaire kledingfabrikanten Bent u op zoek naar medische kleding van hoge kwaliteit die wij tailor made voor u kunnen vervaardigen? Neem eenvoudig contact met ons op. Bel, mail of kom langs in onze showroom in Elst. Wij geven u graag gericht advies over de vele mogelijkheden!

Download hieronder één van onze catalogi!

Bedrijfskleding