Sportkleding

Dutch Company Style

Sportkleding

Sportkleding voor uiteenlopende toepassingen

Dutch Company Style biedt een uitgebreide collectie sportkleding

Bent u op zoek naar een professionele partij die custom made sportkleding levert van uitstekende kwaliteit voor uw medewerkers? Bij Dutch Company Style bieden we u een uitgebreide collectie aan van alle toonaangevende sportkleding merken. Vanzelfsprekend is personalisatie mogelijk. Van shirts tot trainingspakken en van schoenen tot sporttassen, bij ons zijn de mogelijkheden op het gebied van personalisatie eindeloos. Laat u verrassen door de uitgebreide collectie en stel uw kleding op maat samen bij Dutch Company Style.

Sportkleding op maat van alle gerenommeerde merken

Is uw bedrijf of instelling actief binnen de sport- of fitnessbranche en bent u op zoek naar comfortabele (en gepersonaliseerde) sportkleding? Dan ‘scoort’ u bij Dutch Company Style gegarandeerd! Onze collectie is onder meer geschikt voor personal trainers, het personeel van sportscholen en fitnesscentra, (sport)fysiotherapeuten, sportdocenten en nog veel meer. Binnen onze collectie kunt u dan ook kiezen uit vele soorten kleding zoals sportshirts, sportpolo’s, sportbroeken ,trainingspakken en schoenen. Als sportkleding de gehele dag wordt gedragen, is een comfortabele pasvorm en een slijtvaste en duurzame kwaliteit essentieel. Daarom werken wij uitsluitend met gerenommeerde merken zoals Adidas, Craft,Puma, Arena, Jako, Erima, Cawila  

Sportkleding bedrukken? Kies voor een hoogwaardige en slijtvaste bedrukking!

Wist u dat het bij Dutch Company Style mogelijk is om uw kleding te laten bedrukken of borduren met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo? Met kleding die is voorzien van een gepersonaliseerde bedrukking straalt u professionaliteit en herkenbaarheid uit. Al vanaf kleine aantallen kunnen wij uw sportkleding bedrukken of borduren. Een gepersonaliseerde opdruk of een sierlijk borduursel geeft uw kleding extra cachet en sluit mooi aan bij uw corporate identity. Dankzij onze ruime ervaring bent u bovendien altijd verzekerd van een slijtvaste drukkwaliteit.

De werkwijze van Dutch Company Style bij sportkleding

Mocht er voor uw (overheids)instelling of bedrijf in de sportbranche nieuwe kleding benodigd zijn, dan gaan we als volgt te werk. Wij inventariseren eerst in overleg met u welk soort kleding er nodig is voor welke specifieke werkzaamheden en om hoeveel personen dit gaat. Vervolgens wordt aan de hand van een aantal kledingmonsters de collectie met u besproken. Samen maken we een inventarisatie welke kleding nodig is en welke personalisatie gewenst is (denk aan personaliseren met uw naam, logo of huisstijlkleuren). Vervolgens bieden we de mogelijkheid om de kleding in de praktijk te laten testen. Zo voorkomt u eventuele bezwaren en creëert u draagvlak binnen uw organisatie. Een samenwerking start altijd met een vrijblijvend adviesgesprek. Dat kan in onze showroom in Elst (nabij Nijmegen) of uiteraard bij u op locatie.

Sportkleding is een van de specialiteiten van Dutch Company Style

Wilt u meer weten of vrijblijvend advies over op maat gemaakte kleding die is verzorgd door Dutch Company Style? Neem dan contact met ons op! Indien u een bepaald kledingstuk zelf wilt voelen en/of passen, dan is dat uiteraard mogelijk. Een groot deel van ons assortiment kleding kunt u vinden in onze showroom in Elst (bij Nijmegen). Daar kunnen we u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden op het gebied van sportkleding. Geen tijd om langs te komen? Dan komen wij graag langs op uw locatie! Een ding is zeker: met de jarenlange ervaring van Dutch Company Style op het gebied van sportkleding kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn.

Download hieronder één van onze catalogi!

Bedrijfskleding