Wie zijn wij

Dutch Company Style

Over Ons

Onze werkwijze

Bij Dutch Company Style draait alles om bedrijfskleding

Al sinds 2017 is Dutch Company Style gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding en is toonaangevend leverancier in de markt van de beveiligingsbranche en BOA’s. Ons kantoor, de showroom en het magazijn zijn centraal gevestigd in Elst (Gelderland) onder de rook van Nijmegen. Wij bieden onze klanten maatwerkoplossingen en maximale ontzorging tijdens het gehele traject. Van deskundig advies tot het verlenen van uitstekende service, bij Dutch Company Style draait het maar om één ding:  u ontzorgen door op te treden als een betrouwbare en deskundige business-to-business partner op het gebied van kleding en veiligheid.

Waarom kiezen voor de bedrijfskleding van Dutch Company Style?

 • Ontzorging van de klant

  Bij Dutch Company Style willen we u op het gebied van bedrijfskleding maximaal ontzorgen. Daarom begeleiden wij ieder traject intensief. Dat start met een uitgebreide inventarisatie, een test van de bedrijfskleding in de praktijk, een maatwerkadvies per medewerker en een uitstekende service, ook na het afronden van de opdracht.

 • Maatschappelijk verantwoord

  Dutch Company Style streeft naar het inzetten van duurzame materialen en efficiënte productiemiddelen. We willen ons inzetten voor een circulaire economie. Onze samenwerking met CLS-Tex, een onafhankelijke ketenregisseur voor klanten met hoge duurzaamheidsambities, is daar een bewijs van.

 • Deskundig advies

  De vakspecialisten van Dutch Company Style weten waar ze over praten. Met jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfskleding , weten we u dan ook op de best mogelijke wijze te adviseren. Onze expertise zetten wij dan ook voor de volle 100% voor uw opdracht in.

 • Maatwerk

  Geen klant is hetzelfde, geen opdracht is gelijk. De jarenlange samenwerking met uiteenlopende doelgroepen, heeft ons belangrijke inzichten gegeven in de wijze waarop wij u als klant benaderen. Dat levert bedrijfskleding op die exact past bij uw wensen en uw huisstijl.

 • Uitstekende service & kwaliteit

  Wij vinden dat bij de levering van professionele bedrijfskleding van hoge kwaliteit uitsluitend een net zo hoog serviceniveau hoort. Dutch Company Style wil een betrouwbare partner zijn die zorgen en werk uit handen neemt van haar opdrachtgevers.

 • Levering uit voorraad

  Dutch Company Style levert veel bedrijfskleding rechtstreeks uit eigen voorraad. Hierdoor kunnen we u snel van dienst zijn zonder lange levertijd. Informeer naar de mogelijkheden.

Dutch Company Style is gespecialiseerd in het leveren van en advies geven over de volgende productgroepen

Dutch Company Style heeft verschillende opdrachtgevers