Borduren of bedrukken

Dutch Company Style

Bedrukken of borduren

Bedrukken

Het aanbrengen van een bedrijfslogo op kleding is belangrijk met betrekking tot de uitstraling en herkenbaarheid van uw organisatie, maar heeft ook fiscale voordelen. Wanneer u op alle kleding een logo laat aanbrengen met een minimale oppervlakte 70 cm², heeft het verstrekken van bedrijfskleding geen fiscale consequenties.

Uw kleding wordt gepersonaliseerd op uw organisatie en zorgt ervoor dat uw medewerkers herkend worden als vakmensen van uw organisatie.

Dutch Company Style biedt u een uitgebreid scala aan mogelijkheden, zonder dat deze van invloed zijn op de levertijden. Van borduren tot laseren, van zeefdruk tot transferlogo, van naamlabels tot barcodes; Dutch Company Style verzorgt het allemaal en volledig naar wens! 

Borduren

Geborduurde emblemen, badges, patches of andere huisstijldragers geven bedrijfskleding extra cachet en maken kleding nog persoonlijker voor de drager en organisatie. Dutch Company Style heeft op dit gebied een naam hoog te houden.  
Met uitstekende borduringen krijgt uw kledingstuk een nieuwe krachtige uitstraling. Wanneer slechts enkele kledingstukken moeten worden voorzien van een bedrijfsnaam of logo, is het vaak zelfs voordeliger dan bedrukken. 

Onze branches

s20 1251_7219_848

Representatieve kleding

Eventuele beschrijving hier

Segers_1503_bild_13_053

Horeca kleding

Eventuele beschrijving hier

Segers_1503_bild_7_073_retuch

Casual bedrijfskleding

Eventuele beschrijving hier

4065_0146

Werkkleding

Eventuele beschrijving hier