Horecakleding

Dutch Company Style

Horecakleding

Horecakleding

Dutch Company Style verzorgt voor uw horecamedewerkers de juiste horecakleding

Met de zorgvuldig geproduceerde horecakleding van Dutch Company Style  geeft u klanten en bezoekers met een gerust hart een ‘kijkje in de keuken’. Door onze jarenlange expertise weten we precies welke materialen het prettigst zitten, ook na een lange dag werken in de keuken. Hoewel uw keukenmedewerkers dikwijls achter de schermen opereren, wilt u toch dat zij professioneel en representatief voor de dag komen in comfortabele en hoogwaardige horecakleding.

Voor horeca en ambachtelijke bedrijven, scholen voor beroepsonderwijs en bedrijfsrestaurants biedt Dutch Company Style een bijzonder veelzijdig assortiment bedrijfskleding. Denk aan koksbuizen, koksbroeken en sloven in diverse maten, kleuren en designs. Horecakleding waar ook het praktisch gebruiksgemak niet uit het oog wordt verloren dankzij ruimte voor grotere of kleinere zakken om pennen, blokken, portemonnees of wat dan ook veilig en snel in op te bergen. We werken onder andere met de kwaliteitsmerken Segers Benelux, Chaud Devant, Greiff.en Brook Tavener waardoor een topkwaliteit wordt gegarandeerd

Laat u inspireren door Dutch Company Style op het gebied van horecakleding

Laat u inspireren door ons team en wees daarbij creatief. Samen met u zoeken we naar  passende en unieke combinaties die aansluiten bij de beleving in uw restaurant of hotel. U kunt de horecakleding bij Dutch Company Style ook personaliseren met uw naam, logo of huisstijlkleuren. Wij verzorgen het bedrukken of borduren van horecakleding. Al vanaf kleine aantallen kunnen wij uw bedrijfskleding bedrukken of borduren. Een gepersonaliseerde opdruk of een sierlijk borduursel geeft uw bedrijfskleding extra cachet en sluit mooi aan bij uw corporate identity.

Horecakleding is een van de specialiteiten van Dutch Company Style

Wilt u meer weten over horecakleding die is verzorgd door Dutch Company Style? Neem dan contact met ons op! Tijdens een afspraak in onze showroom in Elst (bij Nijmegen) kunnen we u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden op het gebied van horecakleding. Geen tijd om langs te komen? Dan komen wij graag langs op uw locatie! Een ding is zeker: met de jarenlange ervaring van Dutch Company Style op het gebied van bedrijfskleding kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn.

Onze merken

Sfeerimpressie

Representatieve bedrijfskleding