Werkkleding

Dutch Company Style

Werkkleding

Werkkleding

Met een gerust hart aan het werk dankzij de werkkleding van Dutch Company Style

Op werkkleding moet je kunnen rekenen. Altijd en in elke situatie. Daarbij maakt het niet uit of u nu op zoek bent naar stevige en functionele werkkleding voor schoonmakers of juist een representatief kostuum voor verkoopadviseurs. Bij Dutch Company Style kunnen we u uitstekend van dienst zijn voor uiteenlopende soorten werkkleding voor verschillende branches. Uw wensen zijn daarbij ons uitgangspunt. Door de jarenlange ervaring op het gebied van werkkleding, weet Dutch Company Style als geen ander welke items het beste aansluiten. We geven u daarbij deskundig en eerlijk advies waarbij totale ontzorging tijdens het hele proces voorop staat.

Werkkleding van Dutch Company Style: comfortabel, van hoge kwaliteit en veilig

Bij onze werkkleding kunt u er gegarandeerd van uit gaan dat de kleding niet alleen van hoge kwaliteit is maar ook comfortabel om te dragen. Immers, werkkleding mag tijdens het werk beslist niet in de weg zitten. Dankzij een goede pasvorm moet werkkleding je juist ondersteunen tijdens de dagelijkse werkzaamheden. De werkkleding van Dutch Company Style maakt elke job prettiger. Bovendien kan onze werkkleding tegen een stootje en zorgvuldig gemaakt met milieubewuste materialen. Zo kan iedereen met een gerust hart aan het werk! Bij Dutch Company Style leveren we daarnaast op verzoek gepersonaliseerde bedrijfskleding voor een professionele en herkenbare uitstraling. Ook met speciale wensen staan wij voor u klaar. Wij kunnen bijna alle werkkleding borduren of bedrukken met een logo of tekst. Onze designers denken graag met u mee!

Meer weten over werkkleding van Dutch Company Style?

Dutch Company Style ontzorgt u op het gebied van professionele werkkleding voor uiteenlopende branches. Denk hierbij aan werkkleding voor schoonmaakbedrijven, voor logistiek en transport, vervoersbedrijven, servicediensten en automotive. We kunnen u dankzij onze jarenlange ervaring van deskundig advies voorzien waar u echt wat aan heeft en we begeleiden het gehele traject van A tot Z. We werken maatschappelijk verantwoord dankzij het gebruik van zo veel mogelijk milieubewuste materialen. Uw werkkleding levert Dutch Company Style desgewenst geheel op maat. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de vrijwel eindeloze mogelijkheden. Kom langs in onze showroom in Elst (bij Nijmegen) of maak een afspraak op uw locatie. Wij helpen u op het gebied van werkkleding graag verder!

Onze merken

Werkkleding