Schoonmaakbedrijven

Dutch Company Style

Schoonmaakbedrijven

Schoonmaakbedrijven

Maak een opgeruimde indruk met de werkkleding van Dutch Company Style voor schoonmaakbedrijven

Werkkleding dat heerlijk comfortabel zit, is zeker tijdens schoonmaakwerkzaamheden een eerste vereiste. Daarnaast moet deze duurzaam zijn, tegen een stootje kunnen en ook representativiteit en professionaliteit uitstralen. Een flinke wensenlijst waar u met de werkkleding van Dutch Company Style moeiteloos aan kunt voldoen. Dankzij onze expertise en know how ten aanzien van bedrijfskleding voor de schoonmaakbranche, heeft Dutch Company Style een naam hoog te houden. Wij zorgen er voor dat uw schoonmaakmedewerkers de bedrijfskleding met plezier dragen dankzij een perfect pasvorm en aangenaam draagcomfort. 

Stijlvol, stevig en functioneel; de werkkleding van Dutch Company Style


In de schoonmaakbranche moet werkkleding vooral lekker zitten tijdens de werkzaamheden. Daarom is een goede pasvorm die perfect aansluit bij de individuele medewerker een belangrijke voorwaarde voor optimaal draagcomfort. Bij Dutch Company Style maken we in overleg met u altijd een grondige inventarisatie zodat teleurstellingen achteraf worden voorkomen. Uiteraard houden we ook rekening met de aard van de schoonmaakwerkzaamheden. Daar passen we vervolgens de werkkleding op aan. Desgewenst leveren we de werkkleding custom made voorzien van eigen logo en eigen bedrukking. Uw schoonmaakmedewerkers komen hierdoor nog representatiever voor de dag!

Meer weten over bedrijfskleding van Dutch Company Style voor schoonmaakbedrijven?

Dutch Company Style ontzorgt u op het gebied van professionele bedrijfskleding voor schoonmaakbedrijven. Uw wensen zetten we daarbij altijd centraal. We geven dankzij onze jarenlange ervaring deskundig advies waar u echt wat aan heeft. Dutch Company Style begeleidt vervolgens het gehele traject van A tot Z. We werken maatschappelijk verantwoord dankzij het gebruik van zo veel mogelijk milieubewuste materialen en leveren uw bedrijfskleding desgewenst geheel op maat. Met bedrijfskleding van Dutch Company Style komt uw bedrijfsidentiteit en het individueel comfort van de medewerker perfect samen. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de vrijwel eindeloze mogelijkheden en onze unieke aanpak. Kom langs in onze showroom in Elst (bij Nijmegen) of maak een afspraak op uw locatie. Wij staan graag voor u klaar!

Onze merken

Werkkleding