Borduren of bedrukken

Dutch Company Style

Bedrukken of borduren

Bedrukken

Bedrukken

Uw bedrijfskleding een persoonlijke ‘touch’ geven voor een professionele en herkenbare uitstraling van uw medewerkers? Dutch Company Style biedt u op personalisatiegebied een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Van borduren tot laseren, van zeefdruk tot transferlogo, van naamlabels tot barcodes; Dutch Company Style verzorgt het allemaal en volledig conform uw wens en zonder dat de bedrukking van invloed is op de levertijd.

Bedrijfskleding bedrukken door Dutch Company Style biedt volop voordelen

Het aanbrengen van een bedrijfslogo op kleding is niet alleen van belang inzake de uitstraling en herkenbaarheid van uw organisatie maar biedt ook fiscale voordelen. Immers, indien u op alle kleding uw bedrijfslogo laat aanbrengen en deze een minimale oppervlakte van 70 cm² bedraagt, heeft het verstrekken van bedrijfskleding geen fiscale consequenties. Uw bedrijfskleding wordt op vakkundige wijze door ons gepersonaliseerd met een bedrukking van een logo of tekst. Hierdoor worden uw medewerkers onmiddellijk herkend als vertegenwoordigers van uw organisatie.

De voordelen van het bedrukken van bedrijfskleding:

  • Herkenbare uitstraling van uw medewerkers
  • Fiscale voordelen
  • Verlengstuk van uw corporate identity

Borduren

Dutch Company Style geeft extra cachet met het borduren van bedrijfskleding

Geborduurde emblemen, badges, patches of andere huisstijldragers geven bedrijfskleding extra cachet en maken kleding nog persoonlijker voor de drager en organisatie. Dutch Company Style heeft op dit gebied een naam hoog te houden en heeft op dit gebied ruime ervaring. Met uitstekende borduringen krijgt uw kledingstuk een nieuwe- en krachtige uitstraling. Wanneer slechts enkele kledingstukken moeten worden voorzien van een bedrijfsnaam of logo, is het borduren van een logo of bedrijfsnaam vaak zelfs voordeliger dan bedrukken.


Meer weten over bedrukken of borduren van bedrijfskleding door Dutch Company Style? Neem dan contact met ons op! Tijdens een afspraak kunnen we u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Een ding is zeker: met de jarenlange ervaring van Dutch Company Style op het gebied van het bedrukken of borduren van maatwerk bedrijfskleding kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn.

Onze branches