Medische/zorg kleding

Dutch Company Style

Medische / zorgkleding

MEDISCHE ZORG KLEDING

Wij bieden een uitgebreide collectie medische werkkleding aan die aan al uw wensen voldoet. Dutch Company Style is leverancier van topmerken op het gebied van zorgkleding zoals Alsico, Ballyclare (Haen), Segers Benelux en onze nieuwste collectie zorgkleding van Shae Care.

Dutch Company Style biedt een zeer uitgebreide collectie medische werkkleding voor verschillende beroepen. Zo bieden we tunieken, doktersjassen- en broeken, doktershemden, praktijkshirts en jacks. Alles kan volledig op maat worden geleverd inclusief bedrukking of borduring. Zo past de medische kleding volledig bij de huisstijl.

Ontdek ons brede assortiment medische beroepskleding voor artsen, verpleegkundigen en medisch assistenten en profiteer van onze kennis en expertise op dit vlak. Ons assortiment verandert voortdurend en wordt vaak uitgebreid met artikelen uit de nieuwe collecties van populaire kledingfabrikanten zoals Shae Corporate en Travelstof.

Shae heeft een unieke dameslijn ontworpen in de easy-to-travelstof als stockcollectie. SHAE Corporate richt zich op de dames die er modieus en representatief uit willen zien en tegelijkertijd zeer comfortabel willen werken. bij Dutch Company Style is deze nieuwe collectie uitgebreid te bewonderen!

Bent u op zoek naar medische kleding van hoge kwaliteit die wij tailor made voor u kunnen vervaardigen? Neem dan eenvoudig contact met ons op. Bel, mail of kom langs in onze showroom in Elst. Wij geven u graag gericht advies over de vele mogelijkheden!