Service diensten

Dutch Company Style

Service diensten

Service diensten

At your service: met werkkleding van Dutch Company Style leveren we maatwerk

Bij Dutch Company Style snappen we heel goed dat juist een servicedienst een bijzonder representatieve functie heeft. De medewerkers van servicediensten stralen met de kleding van Dutch Company Style vertrouwen en professionaliteit uit. Ze zijn het visitekaartje van uw organisatie en moeten geheel in lijn met de huisstijl bij uw klanten verschijnen. Daarom maken wij werkkleding voor servicediensten geheel op maat inclusief bedrukking en kleurgebruik. Zo weet u zeker dat u met onze werkkleding altijd en overal uitstekend voor de dag komt!

Onze werkkleding voor servicediensten is representatief en van hoge kwaliteit


Niet alleen de uitstraling is belangrijk bij de keuze van werkkleding, ook de kwaliteit en het gebruiksgemak dienen perfect op orde te zijn. Daarom maakt Dutch Company Style altijd een grondige inventarisatie van de wensen. Tijdens een adviesgesprek, laten we u graag kennismaken met de vele mogelijkheden aan de hand van een monstercollectie. Zo kunt u zelf beoordelen welke werkkleding het beste aansluit bij uw voorkeur. Uiteraard bieden we volop personalisatiemogelijkheden in de vorm van een bedrukking, borduring of het gebruik van specifieke materialen of kleuren.

Meer weten over werkkleding van Dutch Company Style?


Dutch Company Style ontzorgt u op het gebied van professionele bedrijfskleding voor servicediensten. Uw wensen zetten we daarbij altijd centraal. We geven dankzij onze jarenlange ervaring deskundig advies waar u echt wat aan heeft. Dutch Company Style begeleidt vervolgens het gehele traject van A tot Z. We werken maatschappelijk verantwoord dankzij het gebruik van zo veel mogelijk milieubewuste materialen en leveren uw bedrijfskleding desgewenst geheel op maat. Met bedrijfskleding van Dutch Company Style komt uw bedrijfsidentiteit en het individueel comfort perfect samen. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de vrijwel eindeloze mogelijkheden. Kom langs in onze showroom in Elst (bij Nijmegen) of maak een afspraak op uw locatie. Wij staan graag voor u klaar!

 

Onze merken

Werkkleding