Retail

Dutch Company Style

Retail

Retail

Volledig gepersonaliseerde design retail kleding van Dutch Company Style

Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren partner die u van A tot Z kan ontzorgen op het gebied van speciale bedrijfskleding voor de retail branche. Wij realiseren ons als geen anders dat bij de implementatie van een nieuwe kledinglijn voor uw bedrijf veel komt kijken. Om u een helder overzicht te geven van de verschillende stappen die Dutch Company Style op dat gebied volgt, lichten wij graag ons proces toe. Onze systematiek is voortgekomen uit onze royale ervaring met vele trajecten die we de afgelopen jaren hebben mogen verzorgen op het gebied van bedrijfskleding voor de retail.

Ons heldere stappenplan bij de keuze van uw gepersonaliseerde bedrijfskleding

Tijdens de presentatie zullen wij allereerst ruim aandacht besteden aan de ontwerp uitgangspunten  waarbij uw wensen en voorkeuren centraal staan. Tevens zullen we u een aantal producten tonen waarbij de geselecteerde kleding op paspoppen wordt gepresenteerd. Hierdoor krijgt u een uitstekende indruk van de mogelijkheden. Wij zullen de presentatie zo goed mogelijk laten aansluiten op uw situatie en vanzelfsprekend heeft u volop de mogelijkheid om uw vragen te stellen. Het doel van deze presentatie dient te zijn dat er wederzijds volledige duidelijkheid is, wat Dutch Company Style kan bieden en wat de mogelijke keuzes zijn.

De beste test volgens Dutch Company Style is de draagproef

In het door ons voorziene ontwerp bundelen wij al onze knowhow over bedrijfskleding zoals die door uw medewerkers wordt gedragen. De draagproef moet antwoord geven op de vraag of dit voldoende comfortabele en functionele kleding is voor toepassing in uw specifieke omgeving. Het is mogelijk dat nieuwe ontwikkelingen in werkzaamheden, waar we nog niet eerder mee geconfronteerd zijn bij andere projecten, om aanpassingen te vragen in een specifiek kledingstuk. De uitkomst van de draagproef moet die “puntjes op de i” opleveren, zodat al uw specifieke wensen optimaal worden ingevuld.

Dutch Company Style adviseert u graag over bedrijfskleding voor de retail

Meer weten over retail bedrijfskleding van Dutch Company Style en onze werkwijze? Neem dan contact met ons op! Tijdens een afspraak op ons kantoor in Elst bij Nijmegen kunnen we u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Een ding is zeker: met de jarenlange ervaring van Dutch Company Style op het gebied van het casual bedrijfskleding kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn.

Onze merken

Representatieve bedrijfskleding