Een eigen vermaak service

Dutch Company Style

Een eigen vermaakservice

Herstel- en maatwerk

Professioneel herstel- en maatwerk door Dutch Company Style

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ook bedrijfskleding kan beschadigen. Gelukkig kan Dutch Company Style veel kleding weer repareren. De medewerkers van het pasteam en het atelier beschikken over de meest actuele kennis over confectietechniek en EN-normen. Zij zorgen altijd voor perfect passende kleding die aan de gestelde eisen voldoet, zodat uw mensen ook met gerepareerde kleding gegarandeerd weer veilig en comfortabel kunnen werken. 

Wist u dat ondeskundig verstel- of vermaakwerk er overigens toe kan leiden dat kleding niet meer voldoet aan de EN-normen? In dat geval mag de medewerker zijn functie niet langer uitoefenen. Om dit te voorkomen, maakt Dutch Company Style voor het opmeten van het verstel- of vermaakwerk gebruik van een professioneel pasteam en wordt de kleding in het eigen atelier in Elst door gediplomeerde coupeuses aangepast.

Reparatie

Reparatie en herstel: vakkundig geregeld in eigen beheer

Wanneer tijdens het werk kleding beschadigd raakt, kan Dutch Company Style dit veelal in eigen beheer repareren. De beschadigde kleding wordt in het eigen atelier van on bedrijf door gediplomeerde coupeuses gerepareerd. Of reparatie van bedrijfskleding wel of niet mogelijk is, hangt uiteraard af van de aard van de schade en het kledingstuk. Onder herstel en reparatie valt:

  1. Het aanzetten van een nieuwe knoop;
  2. Het vervangen van een rits;
  3. Het herstellen van een winkelhaak of scheur of beschadiging aan reflectie;
  4. Het uitscheuren van een zak of riemlus.

Voor het aanmelden van een reparatie, neemt u contact op met uw vaste contactpersoon. Op basis van uw informatie (eventueel aangevuld met foto’s van het beschadigde artikel) zorgt Dutch Company Style dat het artikel voor reparatie wordt opgehaald of sturen wij een nieuw artikel ter vervanging. Dat kan vaak al de volgende werkdag worden afgeleverd. Reparaties vinden plaats in ons eigen atelier in Elst door gediplomeerde coupeuses. De doorlooptijd van een reparatie is maximaal 3 werkdagen.  

 

 

Onze branches