Vervoersbedrijven

Dutch Company Style

Vervoersbedrijven

Vervoersbedrijven

Transport in stijl met bedrijfskleding van Dutch Company Style voor vervoersbedrijven

De chauffeurs van uw vervoersbedrijf zijn uw ‘rijdende visitekaartjes’ Hun verschijning straalt rechtstreeks af op de professionaliteit en betrouwbaarheid van uw organisatie. Dutch Company Style begrijpt als geen ander dat een nette en representatieve uitstraling van de chauffeurs ontzettend belangrijk is. Daarom leveren wij kwalitatief hoogwaardige werkkleding speciaal voor vervoersbedrijven. Volledig geïntegreerd in de huisstijl van uw bedrijf, kunnen uw medewerkers hun werk comfortabel en veilig uitvoeren.

Uw medewerkers zijn uw visitekaartje dankzij de corporate workwear van Dutch Company Style

Corporate workwear is bij Dutch Company Style het resultaat van een intensieve samenwerking tussen u als opdrachtgever en onze specialisten. Aan de hand van uitgebreide adviesgespreken en het tonen van de monstercollectie, inventariseren we uw wensen en voorkeuren. Samen met u maken we een inventarisatie welke kleding nodig is. Vervolgens bieden we de mogelijkheid om kleding in praktijk te laten testen . Zo voorkomt u eventuele bezwaren en creëert u draagvlak binnen uw organisatie. Onze designers maken vervolgens een passend ontwerp voor een custom made outfit. Pas als u volledig tevreden bent, starten we de productie van uw werkkleding.

Meer weten over bedrijfskleding voor vervoersbedrijven?

Dutch Company Style ontzorgt u ook in de vervoersbranche op het gebied van professionele bedrijfskleding. Uw wensen staan daarbij centraal. We geven deskundig advies en begeleiden op professionele wijze het gehele traject van A tot Z. We werken maatschappelijk verantwoord dankzij het gebruik van milieubewuste materialen. Dutch Company Style levert uw bedrijfskleding voor de vervoersbranche desgewenst geheel op maat. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de vrijwel eindeloze mogelijkheden. Kom langs in onze showroom in Elst (bij Nijmegen) of maak een afspraak op uw locatie. Wij staan graag voor u klaar!

Onze merken

Werkkleding