MVO

Dutch Company Style

MVO

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wat houdt Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) bij Dutch Company Style in?

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is al vele jaren een van de belangrijkste pijlers van het bedrijfsbeleid. Intern monitoren wij dit zeer actief en onze toeleveranciers zijn hiervan op de hoogte. 

Onze ambitie op MVO-gebied is hoog

Onze ambitie is om binnen de sector in Nederland het meest vooruitstrevend te zijn in de reductie van onze carbon footprint. Om dit te kunnen realiseren, zijn wij lid van vooraanstaande organisaties zoals MVO Nederland, NL Greenlabel, Fira, Fair Wear Foundation en VVGW. Dankzij deze organisaties kunnen wij nieuwe ontwikkelingen snel oppakken en in onze organisatie implementeren waardoor we onze ambitie tot nu toe hebben weten waar te maken.

Alleen samen komen we verder met MVO

Zowel toeleveranciers als klanten worden actief bij dit proces betrokken. Ons uitgangspunt is een win-win situatie voor alle betrokkenen. Daarvan is sprake wanneer kwaliteitsproducten met respect voor mens en milieu worden vervaardigd, verpakt, vervoerd en uiteindelijk na een zo lang mogelijk ‘leven’ weer worden afgevoerd. Door hierover consequent met alle betrokkenen na te denken en tevens met alle partijen in gesprek te blijven, komen de creatieve ideeën vanzelf. Ontdek onze ambities op MVO-gebied zelf door contact met ons op te nemen!

Onze branches