Milieubewust & duurzaam

Dutch Company Style

Milieubewust & duurzaam

“Together we close the Loop!”

Dutch Company Style BV wil zich volledig inzetten voor een Circulaire economie. Om dit te kunnen realiseren zijn wij een samenwerking aangegaan met CLS-Tex International. CLS-Tex is een onafhankelijke ketenregisseur voor klanten met hoge duurzaamheidsambities in met name circulaire oplossingen voor werkkleding, (veiligheids)schoenen en PBM’s. 

Recyling

Door het ontwikkelen van werkkleding in een zo hoog mogelijke kwaliteit, wil DCS vanuit haar duurzaamheidsgedachte een zo lang mogelijke levensduur realiseren. Het goed verzorgen, wassen en waar mogelijk repareren van bedrijfskleding verlengt de gebruiksduur natuurlijk aanzienlijk. Echter als de gebruikte kleding aan het einde van de levensduur is, gaan bij de vernietiging van deze kleding o.a. hoogwaardige grondstoffen verloren. Dat vinden wij niet nodig en hebben daar een oplossing voor. Onze ambitie is om van al uw gebruikte werkkleding nieuwe grondstoffen te maken en zo verspilling en afval zien te voorkomen.

Wij bieden u de mogelijkheid om uw bedrijfskleding door ons te laten ophalen en deze duurzaam te verwerken. Binnen een circulaire economie zijn samenwerking en transparantie van groot belang; wat doen wij met uw ingeleverde producten, welke afspraken maken wij met u hierover en welke voorwaarden zijn hieraan verbonden? 

Onze branches

s20 1251_7219_848

Representatieve kleding

Eventuele beschrijving hier

Segers_1503_bild_13_053

Horeca kleding

Eventuele beschrijving hier

Segers_1503_bild_7_073_retuch

Casual bedrijfskleding

Eventuele beschrijving hier

4065_0146

Werkkleding

Eventuele beschrijving hier