Milieubewust & duurzaam

Dutch Company Style

Milieubewust & duurzaam

“Together we close the Loop!”

Dutch Company Style draagt ons leefmilieu een warm hart toe

Dutch Company Style wil zich als leverancier van bedrijfskleding volledig inzetten voor een circulaire economie. Om dit te kunnen realiseren, zijn wij een samenwerking aangegaan met CLS-Tex International. Dit is een onafhankelijke ketenregisseur voor bedrijven met hoge duurzaamheidsambities in met name circulaire oplossingen voor werkkleding, (veiligheids)schoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Met de kennis en expertise van CLS-Tex dragen wij bij aan de realisatie van een duurzame verwerking van bedrijfskleding waarbij deze wordt gebruikt om nieuwe grondstoffen te maken.

Recyling

Een circulaire economie met Dutch Company StyleRecyling

Dutch Company Style ontwikkelt werkkleding vanaf de tekentafel al in een zo hoog mogelijke kwaliteit. Vanuit onze duurzaamheidsgedachte willen we een zo lang mogelijke levensduur realiseren. Een goede verzorging, het regelmatig wassen en waar mogelijk repareren van bedrijfskleding verlengt de levensduur aanzienlijk. Echter, als de gebruikte kleding het einde van de levensduur heeft bereikt, gaan in het geval van de vernietiging van deze kleding hoogwaardige grondstoffen verloren. Dutch Company Style wilt dit voorkomen en heeft hiervoor een oplossing. Onze ambitie is om van alle gebruikte werkkleding nieuwe grondstoffen te maken teneinde verspilling en afval zo veel mogelijk te voorkomen.

Wij halen uw oude bedrijfskleding op voor hergebruik

Dutch Company Style biedt u de mogelijkheid om uw bedrijfskleding door ons te laten ophalen. Wij zorgen er dan voor dat deze duurzaam wordt verwerkt. Binnen een circulaire economie zijn samenwerking en transparantie van groot belang; wat doen wij met uw ingeleverde producten, welke afspraken maken wij met u hierover en welke voorwaarden zijn hieraan verbonden? Dankzij onze samenwerking met bedrijven die duurzaamheid ook hoog in het vaandel hebben, kunt u er bij Dutch Company Style op rekenen dat wij alles in het werk stellen om uw oude bedrijfskleding zo efficiënt mogelijk in te zetten voor hergebruik!

Onze branches