Representatieve bedrijfskleding

Dutch Company Style

Representatieve bedrijfskleding

Representatieve bedrijfskleding

In de zakelijke dienstverlening willen u en uw medewerkers zichzelf professioneel en verzorgd presenteren. Met uniforme bedrijfskleding zult u zakelijk gezien een professionele indruk achterlaten op uw partners, klanten, leads en concurrenten. Zo vormen u en uw medewerkers met representatieve bedrijfskleding van Dutch Company Style een perfect visitekaartje!

Bij Dutch Company Style zijn de mogelijkheden voor bedrijfskleding ruim en gevarieerd

Het assortiment in representatieve bedrijfskleding is ruim en gevarieerd. Onze collectie omvat vele maatseries en is zowel voor heren als dames omvangrijk. De ruime collectie biedt bovendien volop mogelijkheden om alle dames- en herenkleding naadloos op elkaar af te stemmen. Hiermee vormen u en uw vrouwelijke en mannelijke medewerkers een ware eenheid binnen het bedrijf en op locatie.

Onze representatieve kleding wordt in vele branches gedragen. Van recepties in ziekenhuizen, gemeentes, beveiliging, horeca, hotels, hospitality en retail. Wat voor beroep u ook uitoefent, met de zakelijke corporate fashion van Dutch Company Style laat u gegarandeerd een verzorgde en professionele indruk achter bij uw gasten of klanten.

Dutch Company Style adviseert u graag over representatieve bedrijfskleding voor de retail

Meer weten over retail bedrijfskleding van Dutch Company Style en onze aanpak? Neem dan contact met ons op! Tijdens een afspraak op ons kantoor in Elst bij Nijmegen kunnen we u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Een ding is zeker: met de jarenlange ervaring van Dutch Company Style op het gebied van het representatieve bedrijfskleding kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn.

Download hieronder één van onze catalogi!

Representatieve bedrijfskleding