Hospitality en Receptie

Dutch Company Style

Hospitality en Receptie

Hospitality en Receptie

Dutch Company Style levert bedrijfskleding voor hospitality en receptie doeleinden

Je hebt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Een representatief geklede medewerker is daarom het visitekaartje van uw organisatie als het gaat om kleding voor hospitality doeleinden en receptiemedewerkers. Vaak is deze groep medewerkers het eerste aanspreekpunt voor gasten. Om een klant in stijl te verwelkomen is een professionele uitstraling een eerste vereiste. Bij Dutch Company Style leveren we van passend kostuum tot accessoire de juiste items. Ervaar het zelf in onze showroom in Elst vlakbij Nijmegen!

Hospitality kleding uit voorraad of custom made van Dutch Company Style

Bij Dutch Company Style, is het mogelijk om hospitality-of receptiekleding uit voorraad te bestellen of geheel naar eigen wens te laten produceren. Bij de custom-made kleding kunt u de bedrijfskleding met bijvoorbeeld logo- en kleurgebruik volledig aan laten sluiten bij uw huisstijl. Dutch Company Style heeft jarenlange ervaring op het gebied van personaliseren en weet al uw medewerkers volledig op maat te voorzien van passende hospitality kleding. Door onze unieke werkwijze maken wij in overleg met u de juiste combinatie tussen kleur, pasvorm, stoffen, afwerkingsdetails en uw bedrijfslogo.  

Dutch Company Style adviseert u graag bij de keuze voor hospitality en receptiekleding

Wilt u meer weten over bedrijfskleding voor hospitality doeleinden en receptiemedewerkers verzorgd door Dutch Company Style? Neem dan contact met ons op! Tijdens een afspraak in onze showroom in Elst (bij Nijmegen) kunnen we u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden. Geen tijd om langs te komen? Dan komen wij graag langs op uw locatie! Een ding is zeker: met de jarenlange ervaring van Dutch Company Style op het gebied van bedrijfskleding kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn.

Representatieve bedrijfskleding