Werkwijze

Dutch Company Style

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Mocht uw bedrijf nieuwe bedrijfskleding nodig hebben gaan we als volgt te werk.

  1. Wij inventariseren welk soort kleding er nodig is voor welke specifieke werkzaamheden en om hoeveel dragers dit gaat.
  2. Vervolgens wordt er aan de hand van een aantal kledingmonsters de collectie samen met u besproken.
  3. Samen met u maken we een inventarisatie welke kleding nodig is.
  4. Vervolgens bieden we de mogelijkheid om kleding in praktijk te laten testen. Zo voorkomt u eventuele bezwaren en creëert u draagvlak binnen uw organisatie.
  5. Nadat wij, in overleg met u, een pakket hebben samengesteld maken wij hier een offerte voor. Indien u zich hierin kunt vinden kunnen we starten.

Inventaris

Dutch Company Style  maakt per medewerker een inventarisatie van de kleding.  Aan de hand hiervan wordt een pascollectie besteld en worden uw medewerkers op locatie aangemeten. Bij de samenstelling van uw kledingpakket is nagenoeg alles mogelijk. Uw logo, uw huisstijl, het kan allemaal verwerkt worden in de kleding. Voordeel van deze inventarisatie is dat iedereen direct over de juiste maatvoering beschikt. Uw medewerkers en de bijbehorende maatvoering worden door ons geregistreerd en opgeslagen in een cliënt database.

Presentatie op locatie

Voor een goede indruk van uw bedrijf of organisatie komen wij graag bij u langs voor een kledingpresentatie. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom 

Onze branches

s20 1251_7219_848

Representatieve kleding

Eventuele beschrijving hier

Segers_1503_bild_13_053

Horeca kleding

Eventuele beschrijving hier

Segers_1503_bild_7_073_retuch

Casual bedrijfskleding

Eventuele beschrijving hier

4065_0146

Werkkleding

Eventuele beschrijving hier