Werkwijze

Dutch Company Style

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Zaken doen met Dutch Company Style betekent kennismaken met onze unieke werkwijze waarbij uw wensen en uw voorkeuren centraal staan. Bij de keuze voor bedrijfskleding van Dutch Company Style profiteert u van de jarenlange ervaring en het vakmanschap van al onze medewerkers. In onderstaande stappen nemen we u in vogelvlucht mee in onze werkwijze.

  1. Dutch Company Style inventariseert welk soort bedrijfskleding voor welke werkzaamheden en in welke aantallen benodigd zijn en geeft hiervoor vakkundig advies;
  2. Hierna bespreken wij met u de collectie aan de hand van een aantal kledingmonsters;
  3. Samen met u maken we een inventarisatie welke bedrijfskleding benodigd is;
  4. Vervolgens biedt Dutch Company Style de mogelijkheid om de gewenste kleding in de praktijk te laten testen. Zo creëert u draagvlak binnen uw organisatie en voorkomt u eventuele bezwaren;
  5. Nadat we geheel in overleg met u een pakket bedrijfskleding hebben samengesteld, ontvangt u van ons een offerte. Na akkoord gaan we direct voor u aan de slag.

Een grondige inventarisatie per medewerker door Dutch Company Style

Dutch Company Style maakt per medewerker een inventarisatie van de kleding. Voordeel van deze inventarisatie is dat iedereen direct over de juiste maatvoering beschikt. Uw medewerkers en de bijbehorende maatvoering worden door ons geregistreerd en opgeslagen in een cliënt database.

Aan de hand hiervan wordt een ‘pascollectie’ besteld waarbij uw medewerkers op locatie worden aangemeten. Bij de samenstelling van uw assortiment bedrijfskleding is nagenoeg alles mogelijk. Conform uw wensen wordt bijvoorbeeld uw logo of uw huisstijl naadloos verwerkt in de kleding.

Dutch Company Style geeft graag een presentatie op locatie

Voor een goede indruk van uw bedrijf of organisatie komen wij graag bij u langs voor een kledingpresentatie. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Elst (Gelderland) onder de rook van Nijmegen.

Onze branches