Automotive

Dutch Company Style

Automotive

Dutch Company Style is uw partner voor bedrijfskleding in de automotive branche

Van stevige, functionele werkkleding in de autowerkplaats tot aan een representatief kostuum in de showroom; Dutch Company Style heeft voor alle medewerkers in de automotive passende bedrijfskleding. Met onze jarenlange know-how en expertise weet u zeker dat uw bedrijfskleding in vertrouwde handen is. Dankzij onze unieke aanpak, waarbij we u volledig wordt ontzorgd, weet Dutch Company Style werkkleding te leveren die verrast. Maak kennis met ons en zorg dat uw medewerkers geheel conform uw huisstijl hun taken verrichten. Wij adviseren u graag!

Functionele en representatieve bedrijfskleding voor de automotive sector

Binnen de automotive zijn er veel verschillende disciplines. Receptionisten, verkoopadviseurs, service adviseurs, magazijnmedewerkers, verkoopmedewerkers en werkplaatspersoneel zoals monteurs, technisch specialisten en autopoetsers. Elke discipline kent een eigen outfit die gericht is op het vakgebied binnen automotive. Bij Dutch Company Style maken we altijd een grondige inventarisatie van uw wensen. Deze wordt per medewerker uiteindelijk op maat gemaakt. Aan de hand van kledingmonsters wordt de uiteindelijke collectie samengesteld. Er zijn volop personalisatiemogelijkheden. Denk hierbij aan een bedrukking of borduring van het logo, een bedrijfsslogan of specifiek kleurgebruik. Laat u inspireren bij Dutch Company Style door onze afdeling design. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

Meer weten over bedrijfskleding van Dutch Company Style?

Dutch Company Style ontzorgt u op het gebied van professionele bedrijfskleding voor de automotive branche. Uw wensen staan daarbij altijd centraal. We geven dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfskleding deskundig advies waar u echt wat aan heeft en we begeleiden het gehele traject van A tot Z voor maximale ontzorging. We werken maatschappelijk verantwoord dankzij het gebruik van zo veel mogelijk milieubewuste materialen. Dutch Company Style kan uw bedrijfskleding voor de automotive desgewenst geheel op maat leveren. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de vrijwel eindeloze mogelijkheden. Kom langs in onze showroom in Elst (bij Nijmegen) of maak een afspraak op uw locatie. Wij staan graag voor u klaar!

Onze merken

Werkkleding