Logistiek en Transport

Dutch Company Style

Logistiek en Transport

Logistiek en Transport

Net zo veelzijdig als de logistiek: werkkleding voor de logistieke sector van Dutch Company Style

Werkkleding voor bedrijven in de transport en logistieke sector moet aan meerdere eisen voldoen. De specifieke werkzaamheden zijn namelijk enorm gevarieerd en net zo veelzijdig als de transportsector zelf. Veiligheid maar ook comfort, functionaliteit en de juiste bescherming zijn essentieel. Bovendien is het belangrijk dat werkkleding van een slijtvaste en stevige kwaliteit is. Dutch Company Style heeft jarenlange ervaring met bedrijfskleding. Zo weten we exact aan welke eisen werkkleding voor de transportsector moet voldoen. Wij ontzorgen u in het complete trajet. Van verkennend adviesgesprek tot aan de aflevering van de (maatwerk) werkkleding aan de medewerkers.

Kies voor professionele en herkenbare werkkleding 

Bedrijfskleding moet niet alleen veilig en functioneel zijn, maar ook representatief. Hierdoor het fungeert als een visitekaartje voor uw bedrijf. Zeker als uw medewerkers regelmatig bij de klant komen, is dit van belang. Veel bedrijven binnen de transportsector kiezen er daarom voor om hun bedrijfskleding te laten bedrukken of borduren met een logo of andere bedrukking. Met werkkleding die is voorzien van een eigen bedrukking, straalt u professionaliteit en herkenbaarheid uit richting uw relaties. Dankzij onze ruime expertise op dit gebied bent u altijd verzekerd van een slijtvaste druk- of borduurkwaliteit.

Meer weten over werkkleding van Dutch Company Style?

Wij ontzorgen u op het gebied van professionele bedrijfskleding. Uw wensen staan daarbij centraal. We geven dankzij onze jarenlange ervaring deskundig advies waar u echt wat aan heeft en we begeleiden het gehele traject van A tot Z. We werken maatschappelijk verantwoord dankzij het gebruik van zo veel mogelijk milieubewuste materialen. We leveren uw werkkleding voor de logistiek en transport desgewenst geheel op maat met een eigen bedrukking of borduring. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden. Kom langs in onze showroom in Elst (bij Nijmegen) voor een vrijblijvend gesprek of maak een afspraak op uw locatie. Wij staan graag voor u klaar!

Onze merken

Werkkleding