Custom made kleding

Dutch Company Style

Custom made kleding

Custom made kleding

Custom made kleding van Dutch Company Style

Dutch Company Style begrijpt als geen ander de waarde van bedrijfskleding die bijdraagt aan de corporate identity van uw bedrijf. Professionele bedrijfskleding van een hoge kwaliteit die volledig conform uw wensen is samengesteld, is een substantieel onderdeel van de uitstraling van uw bedrijf of merk. Dutch Company Style levert hierin maatwerk dankzij een unieke ‘een-op-een’ benadering waarbij uw wensen centraal staan. Dankzij onze jarenlange ervaring als specialist in bedrijfskleding, kunnen we u gericht advies geven waarbij we u tijdens het gehele traject maximaal ontzorgen.

Custom made kleding

Uw eigen Private Label kledinglijn via Dutch Company Style

Dutch Company Style heeft eigentijdse bedrijfskleding voor iedere branche en levert daarbij 100% maatwerk. Dankzij onze brede collectie kleding zijn wij de aangewezen partij voor bijvoorbeeld zorginstellingen, supermarkten, bouwmarkten of vervoersmaatschappijen. Op alle plekken waar een herkenbare corporate identity bijdraagt aan de klantbeleving, levert Dutch Company Style een passende private label kledinglijn. In nauw overleg met u maakt Dutch Company Style bedrijfskleding die uw medewerkers laat schitteren in custom made kledingconcepten die passen bij uw huisstijl.

Bij ons kiest u altijd voor maatwerkkleding die niet allen mooi is maar ook prettig om te dragen zodat de medewerkers de kleding ook graag aandoen. Dankzij onze eigen designafdeling, mag u een kledingontwerp verwachten dat aansluit bij uw merkidentiteit en huisstijl. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u inspireren in de showroom van Dutch Company Style in Elst. Wij adviseren u graag zodat u uiteindelijk de juiste keuze maakt!

Uw maatwerkkleding start met Dutch Company Style

Meer weten over custom made kleding van Dutch Company Style? Neem dan contact met ons op! Tijdens een afspraak kunnen we u uitgebreid informeren over de vele mogelijkheden omtrent custom made kleding, een private label kledinglijn of andere maatwerkoplossingen. Een ding is zeker: met de jarenlange ervaring van Dutch Company Style op het gebied van maatwerk bedrijfskleding kunnen we u gegarandeerd uitstekend van dienst zijn!

Voorbeelden