Traumabeertje voor BOA’s

Dutch Company Style

Traumabeertje voor BOA’s

Dutch Company Style introduceert traumabeertje voor BOA's

Gepubliceerd op 31 oktober 2023

Bij Dutch Company Style begrijpen we het belang van een liefdevol gebaar in moeilijke tijden. Daarom hebben we besloten om het welbekende traumabeertje, dat al jaren kinderen troost in politiewagens en ambulances, ook beschikbaar te maken voor BOA’s.

Elke dag weer staan BOA’s voor de uitdaging om hun taken uit te voeren in soms zeer emotionele en stressvolle situaties. Het komt helaas voor dat zij in hun werkzaamheden te maken krijgen met kinderen die net een traumatische ervaring hebben meegemaakt. Om deze kinderen een beetje troost en comfort te bieden, kan een eenvoudige knuffelbeer een wereld van verschil maken.

“We zijn ons er diep van bewust dat een klein gebaar van medeleven en begrip een grote impact kan hebben op het welzijn van een kind in nood,” aldus een vertegenwoordiger van Dutch Company Style. “Met het introduceren van het traumabeertje voor BOA’s hopen we bij te dragen aan die momenten van troost.”

Wilt u ook een traumabeertje opnemen in uw uitrusting? Een gebaar dat kan helpen om in moeilijke situaties even een verschil te maken? Neem dan contact met ons op via www.dutchcompanystyle.nl of bel ons direct op 0481 745 740. Laten we samenwerken om het verschil te maken, één knuffel tegelijk.

Het traumabeertje van Dutch Company Style.

bedrijfskleding